Our blog posts

Jednodnevni izleti nadomak hotela Aria

Srijeda, 01.Jun 2016

Spomenici, autenticne gradevine, prirodne ljepote - oduzimaju dah turistima, ali i domacem žitelju. Njegovanjem i cestim posjetama našeg prirodnog i istorijskog blaga, oplemenjujemo dušu i cinimo dobrobit našem tijelu.  

Pročitaj vise

IZLOŽBA "KISTOM ZA DJECU"

Uto, 26.April 2016

Imamo zadovoljstvo da budemo domaćin izložbe "Kistom za djecu", koja promoviše bezvremenske radove najvećih imena crnogorskog slikarstva, i koja je u saradnji sa Al galerijom iz Podgorice, zvanično otvorena prošlog četvrtka, 21. aprila, u prostorijama hotela Aria.  

Pročitaj vise

Koliko se bezbjedno hranimo?

Srijeda, 30.Mart 2016

Uživamo svi kada odemo na večeru ili ručak u restoranu, zar ne? Udobno se smjestimo, naručimo piće, čekamo posluženje uz razgovor. Obično primjetimo da li je sto čist, u kojoj mjeri je osoblje ljubazno, kolike su porcije. Da li se zapitate na koji način je pripremljena hrana koju jedete? Trenutak kada nastupa ISO 22000:2005.   

Pročitaj vise

Kakvo vino, takva hrana.

Ponedeljak, 29.Februar 2016

Svi ljubitelji vina vole njegove sparivanje sa adektvatnom hranom. Tada hrana dobija na vrijednosti i ima neki neobican šmek, a lijep ukus vina još dugo ostaje u ustima. „Pravilo“ je da se gutljaj vina popije nakon što se proguta zalogaj hrane. Na taj način, vino služi da fino izdefiniše ukuse hrane koju prati. Svi donekle imamo razvijen osjećaj da uparimo vino i hranu, ali nije zgoreg da vidimo šta kažu stručnjaci na tu temu.  

Pročitaj vise

2016 Digitalni Marketing Trendovi za Marketing Strategiju Hotela

Friday, 29.Januar 2016

Hotelijeri trebaju biti spremni za trendove digitalnog marketinga u 2016 kako bi ostali konkurentni i jaki kandidati u online svijetu marketinga.

Pročitaj vise

Zimski čarobni keksići

Četvrtak, 03.Decembar 2015

Brzo nam stiže zima, a čini se da je nekako najljepša ona kojom se šire slatki, topli mirisi iz naših kuhinja. Opet, nekako je zima godišnje doba kada nam je dozvoljen unos većeg broja kalorija, pa je onda trpeza bogatija, šarenija.

Pročitaj vise

Šef vesele kuhinje

Četvrtak, 22.Oktobar 2015

U blizini aerodroma Podgorica, u samom srcu prirode, leži boutique hotel Aria. Prepoznat po svom kvalitetu, stilu i ljubaznosti njegov A la carte restoran dobija sve veći broj kulinarskih priznanja. Međutim, malo ko zna ko je čovjek koji stoji iza gastronomskih dostignuća. Sjedimo na aperitv baru i čekamo našeg šefa A la carte restorana.

Pročitaj vise

Osvježena ljetna vrućina

Srijeda, 01.Jul 2015

Imate problem da savladate ljetne dane? Nikakav problem, zapravo. Sa Ariinim predlogom unijećete dašak svježine u svom nedeljnom rasporedu, a ljeto će vam, ukoliko već nije, postati najželjenije godišnje doba.

Pročitaj vise